понеділок, 19 вересня 2016 р.

Подивіться на обличчя героїв – Washington Post присвятив шпальту воїнам АТО



У новому номері видання Washington Post розміщені фото українських бійців АТО. «Подивіться уважно на обличчя героїв», — закликають журналісти.

У тексті до фото йдеться про Будапештський меморандум, згідно з яким Росія, США та Велика Британія гарантували безпеку України.

«Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої — воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти — які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя», — йдеться в публікації.

У розгорнутому недільному номері видання Washington Post представляють українських героїв, які відстоюють Незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії. «Подивіться уважно на обличчя героїв» — лунає заклик зі шпальт одного з найавторитетніших американських видань.

Текст постера українською мовою:

«5 грудня 1994 року Росія, Сполучені Штати Америки та Велика Британія підписали Будапештський меморандум про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти її територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї.

У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 року російські війська вторглися у Східну Україну. У результаті агресії Путіна загинули більше 10 000 українців, понад 2,5 млн осіб втратили свої домівки.

Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої — воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти — які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя.

Ці українські борці за свободу відзначені нагородами й орденами за їхню копітку роботу і зразкову відвагу при захисті Батьківщини».


http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d1%96%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d1%87%d1%8f-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%be%d1%97%d0%b2-washington-post-%d0%bf%d1%80%d0%b8/

Немає коментарів:

Дописати коментар