суботу, 17 вересня 2016 р.

Меркель завтра очікує розгром на виборах в Берліні



У неділю в столиці Німеччини, місті Берліні, відбудуться місцеві вибори. Практично всі політичні оглядачі заявляють про те, що перемогу на них здобуде нова в країні політична сила «Альтернатива для Німеччини». Ця партія була створена менше трьох років тому, але вже встигла голосно заявити про себе. Її останній успіх на місцевих виборах в східно-німецьких землях був приголомшливим.

«Альтернатива для Німеччини» створена людьми, які стоять на євроскептичних і антиіммігрантських позиціях. Вони стали, мабуть, найбільш радикальною політичною силою в країні на даний момент часу і вплив їх зростає дуже швидко.

Головним своїм ворогом, а також ворогом німецького народу «Альтернатива для Німеччини» вважає канцлера ФРН Ангелу Меркель та політичну силу, яку вона очолює. Саме у Меркель вони відбирають голоси на виборах. Якщо найближчим часом Меркель не вдасться зупинити «Альтернативу для Німеччини», то парламентські вибори наступного року вона точно програє. Мова вже навіть йде не стільки про перемогу на виборах, скільки про те, щоб не зазнати нищівної поразки. Результати недільних виборів в Берліні цієї неділі покажуть, наскільки важке у Меркель склалося становище.




Немає коментарів:

Дописати коментар