пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Президент Угорщини висловив українцям підтримку в боротьбі за безвізовий режим



Угорщина виступає за якнайшвидше введення безвізового режиму для українців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України за результатами зустрічі Петра Порошенка з Президентом Угорщини Яношем Адером, передають Українські Новини.

«Президент Угорщини підтримав якнайшвидше введення безвізового режиму для громадян України», — сказано в ньому.

Крім того, Адер підтвердив незмінність підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, а також продовження політики санкцій щодо Росії.

У свою чергу Порошенко подякував Угорщині за фінансову та гуманітарну допомогу, а також за надання лікування українським військовослужбовцям.

Згідно з повідомленням, Україна і Угорщина домовилися посилити економічну співпрацю в області енергетики, сільського господарства і в інфраструктурних проектах.

Президент Петро Порошенко і Президент Словаччини Андрій Кіска обговорили співпрацю країн в рамках міжнародних організацій.

Раніше комісар ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнес Хан заявив, що Європейський Союз має намір ввести безвізовий режим для громадян України до листопада.

Немає коментарів:

Дописати коментар