вівторок, 20 вересня 2016 р.

У зоні АТО українські бійці вступили в бій з ворожими диверсантами



На Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новозванівка, відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійною групою бойовиків, інформації про втрати немає.

Крім того, як повідомляє прес-центр АТО, терористи вели вогонь із стрілецької зброї і підстовбурних гранатометів в районі Новоалександрівки і Новозванівки.

На Маріупольському напрямку в районі Широкіного, Мар’їнки Водяного, Старогнатівки, Богданівки і Павлопіля бойовики вели вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. А по Авдіївці вони вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

На Донецькому напрямку терористи з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї стріляли в районі Авдіївки, Луганського, Майорського, Новоселівки і Верхньоторецька

Загалом протягом минулої доби бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Крім того, в зоні проведення АТО був зафіксований проліт одного ворожого безпілотника.

«З огляду на заходи, які проводяться у військових частинах окупаційних військ, можна зробити висновок, що основні зусилля противник зосереджує на посиленні підрозділів першого ешелону, удосконалюючи систему фортифікаційного обладнання позицій і оборонних рубежів», — додали в штабі.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр оголосив про режим тиші на Сході України, який повинен вступити в силу з 15 вересня.

Однак бойовики систематично зривають домовленості про повне припинення вогню.

Немає коментарів:

Дописати коментар