четвер, 29 вересня 2016 р.

Геращенко розповіла, де ховаються «регіонали», що втекли

Більшість членів «Партії регіонів», які втекли з України, зараз ховаються в Австрії.

Про це у Facebook написала віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко після свого дипломатичного візиту до країни.

За словами Геращенко, Австрія — це справжній Клондайк російської пропаганди: тут чимало проросійських політиків, потужне кремлівське лоббі та чимало екс-регіоналів, які ніколи не пропускають можливості напакостити Україні.

«В Австрії працює сильне проросійське лобі — тут тиняються багато колишніх «регіоналів» і «регіоналок», які не втрачають можливості нашкодити Україні», — зазначила вона.

Також Геращенко підкреслила, що зараз низка австрійських політиків виступає за послаблення або зняття санкцій проти Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в МЗС Австрії придумали схему для зняття санкцій із Росії.
Ірина Геращенко розповіла, наскільки важливою для України є співпраця з Австрією і що саме вона зробила для боротьби з російським впливом у цій державі.

Крім того, з 2017 року Австрія починає головування в Організації безпеки і співробітництва в Європі. Саме тому віденський напрямок української зовнішньої політики є дуже важливим.

Перебуваючи у Відні, Геращенко зустрілась з президентом Національної ради та членами парламенту Австрії. Там нардеп наголосила, що політику санкцій обов’язково потрібно продовжувати, бо вона слугує єдиним стримуючим фактором для Кремля. Також політик розповіла про порушення російською стороною Мінських домовленостей та прав людини в окупованому Криму. До австрійських парламентарів була доведена інформація, що Україна не визнає новообраної російської Державної думи. Крім того, Геращенко мала зустріч з Генеральним секретарем ОБСЄ Заньєром. На ній вона обговорила проблеми із допуском спеціальної моніторингової місії до населених пунктів на лінії розмежування на Донбасі.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%96%d0%bb%d0%b0-%d0%b4%d0%b5-%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%8e%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-%d1%80%d0%b5/

Немає коментарів:

Дописати коментар