пʼятниця, 28 жовтня 2016 р.

Путін заявив про повагу до таких російських інвесторів, як Порошенко

Президент Росії Владімір Путін заявив, що Росія прагне поважати право власності й поважати іноземних інвесторів, у тому числі з України. Про це він сказав у Сочі, під час засідання дискусійного клубу «Валдай».

«Петро Олексійович Порошенко є одним із таких інвесторів. Він є власником досить великого підприємства у Липецькій області, фабрики Roshen», — зазначив російський президент.

Путін запевнив, що фабрика Порошенка працює й приносить прибуток, який переказується за кордон.

«Там є деякі проблеми, пов’язані з неповерненням ПДВ, і судові органи ввели певні обмежувальні заходи, але фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток», — сказав він.

За його словами, немає ніяких обмежень, пов’язаних із використанням цього прибутку, в тому числі й з переказом його за кордон.

В Україні для багатьох липецька фабрика Roshen стала символом подвійних стандартів у виконанні її власника — президента Петра Порошенка. З одного боку, він називає Росію країною-агресором та закликає міжнародну спільноту розширювати санкції проти Москви. З іншого — веде на її території бізнес і справно платить податки до російського бюджету, фінансуючи таким чином армію країни, яка, за його ж словами, веде проти України війну.

http://www.global-analityk.com/noviny/путін-заявив-про-повагу-до-таких-росій/

Немає коментарів:

Дописати коментар