пʼятниця, 28 жовтня 2016 р.

Біля Авдіївської промзони захлинулася атака бойовиків

Під час атаки на Авдіївську промзону окупанти зазнали втрат, які склали 7 загиблих і 17 поранених.

Про це на брифінгу повідомив представник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Вчорашні агресивні дії дорого обійшлися ворогові. Підтверджено втрати противника за минулу добу — це 7 загиблих і 17 поранених окупантів. Левова частка цих втрат припала на так звані 10-й полк і окремий штурмовий батальйон 1-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ, які атакували Авдіївський промзону, але зазнали фіаско», — сказав Лисенко.

Також він додав, що терористи хотіли вибити сили АТО з займаних позицій в Авдіївці. Командування російських окупаційних військ задіяло для цієї операції кілька сотень бойовиків з двох різних підрозділів, кілька артилерійських батарей, а також безпілотні літальні апарати.

«Провівши потужну артпідготовку із застосуванням мінометів калібру 82 мм і гаубиць калібру 152 мм, окупанти намагалися взяти наші позиції штурмом. Для відбиття нападу на передній край нашої оборони прибуло підкріплення. Бойове зіткнення завершилося в нашу користь, ворог зазнав втрат і з ганьбою відступив», — повідомив Лисенко.

Як повідомили в прес-службі поліції Донецької області, вночі бойовики завдали артударів по житловому кварталу поблизу промзони, приватний будинок по вул. Седова було зруйнувано внаслідок прямого попадання снаряда.

Заява про це в Авдіївську поліцію надійшла від 58-річної місцевої жительки. Її будинок повністю згорів в результаті вибуху снаряда. Жінку та її сім’ю врятувало тільки те, що цієї ночі вони ночували за іншою адресою.

«Заявниця прийшла додому вранці, коли будинок уже тлів — від житла залишилися тільки стіни», — йдеться в повідомленні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України. Зараз на місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділу поліції.

http://www.global-analityk.com/noviny/біля-авдіївської-промзони-захлинула/

Немає коментарів:

Дописати коментар