субота, 29 жовтня 2016 р.

Тимчук: Сама Савченко і країна, що отримала такого депутата, — жертви

Нардеп від «Батьківщини» Надія Савченко «не прагне напаскудити Україні», вважає її колега-депутат Дмитро Тимчук.
Народний депутат і координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook заявив, що не вірить, що його колега з «Батьківщини» Надія Савченко — агент ФСБ РФ.

«Під час перебування Савченко полонянкою я ніколи не коментував її особистість з простої причини: важко було побувати в Іраку і не дізнатися про неї як про «легенду неадекватності». Але сьогодні ця людина бореться за звання політика, і тут коментарів не уникнути. Перш за все я не вірю, що Савченко — агент ФСБ. Те, що вона дуже часто ллє воду на млин Кремля, ще не означає, що вона — агент. Її тому і відпустили, що на волі в Україні вона цінніша для президента РФ Владіміра Путіна, але при цьому неможливо довести її роботу на росіян», — написав Тимчук.

На його думку, Савченко «не прагне напаскудити Україні».

«Величезна самозакоханість і величезна некомпетентність — ось два головні чинники, які нею рухають. І від цього все зло. Її «призабули» в ЗМІ? Так не може бути, треба терміново виправляти. І ось дикі заяви в ток-шоу і поїздка в Москву. Завтра знову підзабудуть — буде ще й не таке, пристебніть ремені. Смисл вчинку не грає ролі, головне — його резонансність», — вважає нардеп.

Він назвав Савченко «жертвою божевільної тяги до піару».

«Сама Савченко і країна, яка отримала такого депутата, — жертви. Жертви божевільної тяги до піару за всяку ціну з боку тих, хто пропхав її в Раду і зробив її Героєм України. Вони робили це свідомо, і їм було плювати на наслідки. Але їхні мотиви нам хоча б зрозумілі, незрозумілі мотиви тих, хто зробив її офіцером», — заявив Тимчук.

Він зазначив, що проблема навіть не в нардепі, який їздить «в гості» до ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка і в росіянах, а в депутаті, який «вважає себе патріотом, але при цьому зриває в комітеті Ради розгляд військового бюджету, замінюючи цю нецікаву тему на завзятий піар перед телекамерами».

«Офіцер-політик, котрий не розуміє, навіщо армії потрібен бюджет, і взагалі це нецікава тема, якщо вона в ній не розбирається (а в чому вона розбирається — поки не встановлено), — ось справжня біда. Біда національного масштабу», — упевнений Тимчук .

На його думку, Савченко «перемогла і домоглася свого».

«Яскраве свідчення цієї піар-перемоги — вал коментарів її вчинків», — резюмував нардеп.

http://www.global-analityk.com/noviny/тимчук-сама-савченко-і-країна-що-отрим/

Немає коментарів:

Дописати коментар