понеділок, 31 жовтня 2016 р.

ФБР відновило розслідування, Клінтон в паніці

Гілларі Клінтон стурбована тим, що Федеральне бюро розслідувань поновило слідство у справі проти демократки — про використання особистої пошти для відправки секретних повідомлень. Клінтон просить, щоб її інформували про просування розслідування.

Під час виступу перед прихильниками в Дейтона-Біч кандидат від Демократичної партії заявила: «Хтось із вас, напевно, вже чув про лист директора ФБР», маючи на увазі, що директор направив лист до Конгресу США. Клінтон злякалася того, що про відновлення розслідування в ФБР заявили лише за тиждень до виборів в США і назвала таке рішення «дивним». «У ФБР нічого не розкривають, але при цьому роблять такі заяви, і все це безпрецедентно, у мене викликає глибоку заклопотаність. Виборці повинні знати про всі деталі цього розслідування», — підкреслила кандидат.

Тим часом, американські видання надають результати нових опитувань в країні, згідно з якими Трамп за популярністю вже наблизився до Клінтон. Вибори в США пройдуть 8 листопада, і їх результатів залишилося чекати трохи більше тижня.

Відзначається, що директор ФБР Джеймс Комі відновив слідчі дії через почуття обов’язку перед конгресменами і стурбованості з приводу можливих витоків інформації в ЗМІ і наступних звинувачень у приховуванні нових даних.

Про це повідомляє The Washington Post.

У пояснювальній записці для підлеглих він повідомив, що відчув себе «зобов’язаним вчинити таким чином з огляду на те, що за останні кілька місяців неодноразово стверджував, що розслідування не завершене».

Невідновлення даної справи могло б «ввести в оману американців», тому ФБР мусить «доповнити запис».
Раніше глава ФБР заявив, що для порушення кримінальної справи проти Клінтон немає підстав.

Однак 28 жовтня ФБР відновило розслідування, пов’язане з використанням Г. Клінтон особистого поштового сервера для робочого листування на посаді держсекретаря США.

http://www.global-analityk.com/noviny/фбр-відновило-розслідування-клінтон/

Немає коментарів:

Дописати коментар