субота, 29 жовтня 2016 р.

Генерал СБУ назвав стратегічне завдання Росії

Росіяни вже майже офіційно заявляють, що США — ворог, зазначив Скіпальський.

Генерал-лейтенант, екс-заступник глави СБУ Олександр Скіпальський заявив, що стратегічним завданням Росії є дестабілізація ситуації, в тому числі у всіх країнах-кандидатах на членство в НАТО.

Про це він розповів Укрінформу, коментуючи депортацію з Сербії росіян, підозрюваних в участі в підготовці терористичних акцій в Чорногорії.

У той же час співрозмовник агентства підкреслив, що РФ робитиме все можливе, щоб підірвати стабільність Альянсу.

«Стратегічне завдання росіян — дестабілізувати обстановку, в тому числі у всіх країнах-кандидатах на членство в НАТО... Вони вже майже офіційно заявляють, що США — ворог, який веде війну проти них «руками України, країн НАТО», — зазначив експерт.

За його словами, українська військова розвідка багато років стверджувала, що Росія була єдиною країною, яка протягом щонайменше 15 років вела розвідувально-підривну діяльність проти України.

Раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс перейшов на нову систему відносин з Російською Федерацією, основне послання — «діалог і захист».

Тим часом генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс перейшов на нову систему відносин з Росією, основне послання — «діалог і захист».

Про це він розповів в інтерв’ю газеті La Stampa.

За його словами, між військово-політичним блоком і РФ немає «холодної війни», але немає і партнерства, яке спостерігалося роками.

«Ми вступили на нову територію, систему відносин з Москвою, якої досі не було. Основний месідж — діалог і захист», — зазначив співрозмовник видання.

Також Столтенберг сказав, що НАТО не може ізолювати Росію. «...Ми не повинні навіть намагатися це зробити. Однак ми повинні дати зрозуміти, що наша місія — захистити союзників», — додав генсек.

Раніше Єнс Столтенберг звинуватив Москву в недотриманні «Основоположного акта НАТО – Росія», який має на увазі повагу суверенітету і територіальної цілісності всіх держав.

http://www.global-analityk.com/noviny/генерал-сбу-назвав-стратегічне-завда/

Немає коментарів:

Дописати коментар