середа, 26 жовтня 2016 р.

Представник кандидата-республіканця на президентських виборах Роберт Ерліх розвіяв міфи про Дональда Трампа

Ерліх вважає, що висловлювання Трампа виривають із контексту, тому навколо його кампанії створюється негативне тло. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп підтримує Україну та не схвалює російську агресію. Про це у кулуарах конференції з питань політики США розповів представник Трампа Роберт Ерліх.

«Стосовно України, він (Трамп – Глобал Аналітик) офіційно заявляв, що займає позицію підтримки», — зазначив представник кандидата. Крім того, Роберт Ерліх розповів, що Трамп називав «дуже міцним» союз між Україною та США.

«Що стосується російської агресії, всі варіанти перебувають на столі», — сказав Ерліх. Водночас представник Трампа не розповів про погляди кандидата у президенти на надання Україні летальної зброї. Також Ерліх не став називати конкретних зобов’язань, які, на думку кампанії Трампа, міг би взяти новий президент США в контексті американсько-українських двосторонніх відносин.

Загалом Ерліх зазначив, що «основні заяви президентської платформи відповідають головній позиції Сполучених Штатів», зокрема, коментуючи інцидент з виключенням пункту про летальну допомогу для України з політичної платформи кампанії під час партійного з’їзду в Клівленді.

Роберт Ерліх також вважає, що висловлювання Трампа виривають із контексту, тому навколо його кампанії створюється негативне тло. Так, він згадав одну з заяв про те, що якби США мали кращі відносини з Владіміром Путіним і Росією, це було би добре для всього світу.

«Ми маємо довести Путіну, що це буде новий президент Сполучених Штатів. Він (кандидат від республіканців – Глобал Аналітик) ставиться до відносин серйозно, і на російську агресію ніхто не заплющуватиме очі», — наголосив Ерліх.

Крім того, за словами Ерліха, Трамп не говорив про те, що США вийдуть з НАТО. «Трамп ніколи не казав, що Сполучені Штати залишать НАТО, що США відмовляться від місії Альянсу», — зауважив представник кандидата. За його словами, наразі НАТО потрібно переосмислити сучасні небезпеки, до яких вже не входить протистояння в холодній війні. Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що не вважає себе ані другом, ані ворогом Москви.

http://www.global-analityk.com/noviny/представник-кандидата-республіканця/

Немає коментарів:

Дописати коментар