понеділок, 16 січня 2017 р.

Британські ЗМІ повідомили про жорсткий сценарії Brexit

За даними ЗМІ, план Мей передбачає відмову від доступу до єдиного ринку ЄС, вихід з Митного союзу з Брюсселем і з-під юрисдикції Європейського суду.

Британський прем’єр Тереза ​​Мей вже у вівторок, 17 січня, оприлюднить деталі виходу Великої Британії з Євросоюзу. Її виступ пройде в урядовому особняку для особливих прийомів — Ланкастер Хаус — в центрі Лондона, повідомив на своєму сайті телеканал Sky News.

За інформацією телеканалу, глава Кабінету міністрів, як очікується, оголосить про жорсткий сценарій виходу країни з ЄС. Подібна стратегія буде, зокрема, передбачати відхід Великої Британії з єдиного європейського ринку, що дозволяє ввести обмеження на свободу працевлаштування для громадян країн Євросоюзу на території королівства, виключення з Митного союзу (МС) з ЄС і з-під юрисдикції Європейського суду в Люксембурзі, зазначає телеканал. Припинення дії договору про МС дозволить британському уряду приступити до переговорів про можливе укладення двосторонніх угод про вільну торгівлю з такими країнами, як США і Австралія.

За даними видання The Sun, Тереза ​​Мей продемонструє відданість заявленій раніше формулі «Brexit means Brexit» («Brexit означає Brexit»), що свідчить про категоричність розриву Лондона з Брюсселем. Перші практичні кроки для реалізації перетворень на трьох зазначених напрямках можуть бути зроблені вже протягом 75 днів з моменту оголошення про них, уточнює The Sun.

У серпні 2016 року Тереза ​​Мей пообіцяла, що перетворить вихід країни зі складу ЄС в успіх, підкресливши при цьому: «Велика Британія не повернеться в ЄС через чорний хід».
Представник британського уряду, проте, відповідаючи на прохання німецького агентства DPA прокоментувати публікації, назвав їх «спекуляцією».

http://www.global-analityk.com/noviny/британські-змі-повідомили-про-жорстк/

Немає коментарів:

Дописати коментар