субота, 21 січня 2017 р.

Представник штабу АТО розповів про ситуацію на Донбасі

За минулі 24 години в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовослужбовець ЗСУ, поранених українських захисників не було. Про це у суботу, 21 січня, під час традиційного брифінгу в Києві, розповів спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він зазначив, що на луганському напрямку за минулу добу проросійські бойовики здійснили 5 збройних провокацій, а на донецькому напрямку терористи обстрілювали лише Авдіївку та Зайцеве і лише в другій половині доби. «На цих напрямках сталося декілька важких перестрілок. При тому що в районі Донецького аеропорту та на Світлодарській дузі зберігалося затишшя», — зазначив полковник.

Крім того, у повідомленні штабу АТО зазначається, що на Маріупольському напрямку російсько-сепаратистські війська здійснили 17 обстрілів, з яких один — із застосування забороненого Міськими угодами озброєння. Як повідомлялося раніше, за даними Міноборони, в населеному пункті Оленівка, який знаходиться під контролем бойовиків, терористи здійснили обстріл автобусу з мирними громадянами. У результаті обстрілу поранення зазнала одна жінка. Про причетність бойовиків свідчать отвори від куль з боку окупованих територій.


Немає коментарів:

Дописати коментар