пʼятниця, 27 січня 2017 р.

Окупанти наказали знищити особисті справи ліквідованих на Донбасі військових РФ, щоб приховати втрати — розвідка

Розвідка повідомляє, що тільки в Горлівці знищено 120 особистих справ російських військових.

Російське окупаційне командування наказало знищити особисті справи загиблих на Донбасі військовослужбовців збройних сил РФ. Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook. «З метою приховування реальних втрат і участі громадян РФ в бойових діях на сході України, російським окупаційним командуванням надано розпорядження військовим комісарам знищити особисті справи загиблих військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ВС РФ», — йдеться в повідомленні.

Так, за даними розвідки, встановлено факт знищення у військовому комісаріаті Горлівки в умовах суворої секретності понад 120 особистих справ російських військових, які загинули. При цьому, зазначили в ГУР Міноборони, від співробітників установи взято розписки про нерозголошення даного факту і відомостей про загиблих.

Як повідомляли ЗМІ, в окупаційних військах збільшується кількість випадків дезертирства і самогубств. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. «У з’єднаннях та частинах 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів збройних сил РФ збільшується кількість випадків дезертирства і самогубств, що пов’язано з фізичним і морально-психологічним перевантаженням особового складу», — сказано в повідомленні.


Немає коментарів:

Дописати коментар