пʼятниця, 27 січня 2017 р.

Берлусконі знову опинився під слідством

Сільвіо Берлусконі знову підозрюють у підкупі свідків у справі про користування послугами неповнолітніх повій.

Про це повідомляє La Repubblica.

Італійське видання провело розслідування, в результаті якого з’ясувалося, що Берлусконі аж до кінця листопада минулого року продовжував платити гроші за неправдиві свідчення в суді по «справі Рубі» чотирьом дівчатам, які перебували під слідством. За версією слідства, дівчата отримали 10 платежів по 2-3 тисячі євро в кожному.

Відзначимо, що процес у цій справі завершився в липні 2014 року. Саме тоді з колишнього прем’єр-міністра були зняті всі звинувачення у вступі в сексуальний зв’язок з неповнолітньою марокканською повією Рубі.

Суд виправдав Берлусконі у зв’язку з відсутністю складу злочину, взявши до уваги заяви адвокатів політика, згідно з якими з телефонних розмов, представлених стороною обвинувачення, не випливає, що Берлусконі примушував когось до проституції або користувався сексуальними послугами за гроші.

Нагадаємо, скандальний італійський політик уже неодноразово опинявся під пильною увагою Феміди. Позаторік він був визнаний винним у підкупі сенаторів в 2007 році з метою повалення уряду на чолі з Романо Проді. Суд тоді засудив його до трьох років позбавлення волі. Однак за ґрати він не потрапив завдяки своєму похилому віку. До цього Берлусконі засудили до громадських робіт протягом одного року за фінансове шахрайство.


Немає коментарів:

Дописати коментар