вівторок, 24 січня 2017 р.

В’їзди до Києва частково заблоковано: мітингарі палять шини і вимагають зустрічі з Гройсманом

Через акцію, яка проводиться власниками машин з іноземними номерами стоять в заторах Одеська, Бориспільська і Житомирська траси, а також Броварський проспект.

Вранці 24 січня активісти організації «Авто Євро Сила» частково заблокували в’їзди до Києва. Як повідомляється на їх сторінці в Facebook, було перекрито дороги з боку Броварів та Житомирської траси. Крім того, заблоковано кілька смуг на Одеській і Бориспільській трасах. Активісти підпалили шини.

Люди, що потрапили в затори, обурені: вони не встигають відвезти дітей в школи і дитсадки, спізнюються на роботу. По Одеській трасі вже розблокована ще одна смуга для руху транспорту — зараз заблокована тільки крайня права. За словами активістів, вони мають намір відправитися в центр столиці, щоб зустрітися з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.
На Бориспільському КПП зібралося близько 35 активістів. «Люди заблокували дві смуги руху, підпалили шини і принесли ще шини, але підпалювати їх поки не будуть. Тут, в основному, автомобілі з іноземною реєстрацією, з литовськими, польськими та словацькими номерами. Ситуація спокійна, порядок забезпечують кілька патрулів поліції, вони не перешкоджають акції», — йдеться в повідомленні.

Акція часткового блокування в’їздів до столиці проводиться в знак попередження затягування прийняття законопроекту № 5567 (щодо врегулювання транзиту і тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування з іноземними номерами).
Нагадаємо, поліція попереджала про можливе часткове блокування проїжджої частини на в’їздах до Києва. Про заплановану акцію повідомляли і активісти.

http://www.global-analityk.com/noviny/вїзди-до-києва-частково-заблоковано/

Немає коментарів:

Дописати коментар