середа, 18 січня 2017 р.

Моральний дух сепаратистів падає, 75% з них готові скласти зброю, — Тука

У даний час через те, що російська сторона скоротила фінансування окупованих земель українського Донбасу, а також в результаті сформованої важкої ситуації в економічному секторі, в регіоні можна спостерігати активну деморалізацію терористів самопроголошених «ЛДНР». Так вважає заступник міністра з питань внутрішнє переміщених осіб Георгій Тука.

Відповідно до слів чиновника, на території захоплених українських земель значно зросла і продовжує зростати кількість бойових зіткнень між озброєними особами, які там промишляють та незаконними збройними формуваннями. У цей же час Тука зазначає, що перехоплення радіопереговорів підтверджують інформацію про масову деморалізацію і зникнення бойового духу в лавах терористів.

Заступник глави Міністерства також висловив думку, що восени минулого року, а точніше в жовтні місяці 2016-го, 75% громадян Української держави, які воюють проти сил антитерористичної операції на сході нашої країни, були готові скласти свою зброю. Однак він також зазначає, що терористи бояться відповідати за те, що вони накоїли.


Немає коментарів:

Дописати коментар