понеділок, 16 січня 2017 р.

Байден зустрівся з Гройсманом і Порошенком

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі з віце-президентом США Джо Байденом підбили підсумки взаємодії із США, обговорили українські реформи та подальшу співпрацю.

Про це інформує прес-служба Кабміну.

Гройсман запевнив Байдена у продовженні реформ.

«Ми будемо робити все для того, щоб Україна відбулася, щоб зусилля, які докладалися та докладаються, привели нас до успіху. Я точно знаю, що зміни, які ми робимо, будуть найкращим внеском в успіх нашої країни... Ми на 100% віддані змінам у нашій країні, і будемо все робити для того, щоб і ваш внесок, який ви робили не один рік, мав успіх», — підкреслив глава Кабміну.

Він подякував за тверду позицію США та особисте лідерство Байдена у мобілізації міжнародної допомоги та підтримки України в умовах російської агресії. Оцінив санкційну політику США щодо Російської Федерації та привітав нещодавнє продовження санкцій проти політиків та компаній із Росії.

Президент Порошенко зустрів віце-президента США на Банковій у так званому Будинку з химерами.

«Президент України Петро Порошенко розпочав зустріч з віце-президентом США Джозефом Байденом, який прибув в Україну з робочим візитом», — повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

Після зустрічі відбудуться українсько-американські переговори в розширеному складі. За її результатами Порошенко і Байден зроблять заяви для преси.





Немає коментарів:

Дописати коментар