вівторок, 31 січня 2017 р.

ДСНС підготувалася до евакуації 12 тисяч людей з Авдіївки

ДСНС України опрацьовано питання евакуації близько 12 000 громадян у найближчі 10 населених пунктів.

Як інформує, про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС, опублікованому в Facebook.
За словами голови ДСНС Миколи Чечоткіна, місцевими органами влади у взаємодії з ДСНС організовано функціонування 11 пунктів обігріву на території Авдіївки.

Також, забезпечено мінімальний тиск і температуру теплоносія (до 40 градусів) в системі теплопостачання міста. У квартирах підтримується температура повітря 15-16 градусів тепла. Тимчасово призупинено роботу 14 дошкільних та загальноосвітніх установ.

Крім того, Чечоткін підкреслив, що відпрацьоване питання евакуації близько 12 000 громадян у найближчі 10 населених пунктів (Краматорськ, Костянтинівка, Дружківка, Покровск, Селідове, Гірник, Новгородське, Українськ, Бахмут, Слов’янськ).

«Для цього підготовлені та утримуються в готовності 80 автобусів, які одночасно можуть евакуювати до 3 тисяч чоловік. Крім цього, для евакуації населення спланована робота двох приміських електропоїздів, які можуть евакуювати до 1 тис. 600 осіб за один рейс. Організовано контроль за протипожежним захистом печей коксохімічного заводу», — зазначив він.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що на сьогоднішній день в Авдіївці проживає 16 тисяч чоловік.
Нагадаємо також, що з ранку 29 січня бойовики почали активні наступальні дії в районі Авдіївської промзони.

Після двох днів загострення українські воїни змогли зайняти позиції бойовиків і поліпшити своє тактичне положення на цій ділянці лінії зіткнення. Також повідомлялося і про втрати серед українських вояків.

30 січня в результаті обстрілів бойовиків Авдіївка залишилася без електрики, води і тепла.



Немає коментарів:

Дописати коментар