вівторок, 24 січня 2017 р.

Під час обшуку в екс-заступника генпрокурора знайдено золоту лопату

Під час обшуку в екс-заступника генпрокурора знайдено золоту лопату

Лопату зроблено в розмірах, аналогічних звичайним городнім лопатам.
Українські правоохоронні органи в рамках однієї з кримінальних справ, порушеної проти колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, провели обшук у його будинку.

Факт обшуків він підтвердив недавно одному з українських видань.

Разом з тим, за інформацією одного із соратників Кузьміна, який нині осів у Росії, крім цінностей, документів, а також матеріалів, що безпосередньо цікавили слідство, в екс-заступника генпрокурора знайшли цікавий «сувенір» — золоту лопату. Виріб має розміри, аналогічні тим, за якими виготовляють звичайні городні лопати.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура підозрює колишнього першого заступника генерального прокурора Рената Кузьміна в скоєнні низки тяжких злочинів. Зокрема, проти нього розслідують кримінальні провадження за ч. 3 ст. 371 Кримінального кодексу (незаконне затримання, привід, домашній арешт або утримання під вартою), що передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Окрім того, розслідування проводять за підозрою колишнього заступника генпрокурора Рената Кузьміна в організації 2010 року незаконного затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка; а також — за звинуваченням у підбурюванні судді Печерського суду Києва до обрання Луценкові запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

На 2016 рік на утримання елітних котеджних селищ «Конча-Заспа» та «Пуща-Водиця» за бюджетною статтею «Фінансова підтримка санаторно-курортних закладів» буде виділено 50,1 млн грн, що майже на 10 мільйонів більше, ніж у 2015 році.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук колишнього першого заступника Генерального прокурора Рената Кузьміна. Проте, Міжнародний Інтерпол відмовив Україні у розшуку екс-кандидата у президенти.

Як повідомляли ЗМІ, 30 травня Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження проти  Рената Кузьміна. У ГПУ заявили, що не виявили Кузьміна за місцем його постійного проживання в Києві та Донецьку.

http://www.global-analityk.com/noviny/під-час-обшуку-в-екс-заступника-генпро/

Немає коментарів:

Дописати коментар