четвер, 19 січня 2017 р.

Новий постпред США в ООН: Дії РФ в Сирії — жахливий злочин

Висунута на посаду постпреда США при ООН Нікі Хейлі вважає, що Росія займається демонстрацією сили на міжнародній арені і довіряти їй не можна.

Коментуючи ситуацію в Сирії, вона назвала дії Росії в цій країні «жахливими злочинами».
«Росія грає м’язами, ось чим вона займається. Я думаю, нам потрібно бути обережними, я не думаю, що ми можемо їм довіряти», — заявила Хейлі.

«Ми повинні спочатку подивитися, що ми можемо отримати від них, перш ніж давати їм що-небудь», — зазначила вона, виступаючи на слуханнях щодо затвердження своєї кандидатури в Сенаті.

«У відповідь ми повинні бути дуже стійкими і покажемо їм, якою буде ця нова адміністрація. І це буде Америка, яка демонструє саме те, що відстоює, що підтримує, проти чого виступає», — заявила Хейлі.

Вона додала, що Росії треба показати, яким чином США будуть продовжувати реалізовувати цю політику. «Нам треба дати їм зрозуміти, що ми не підтримуємо те, що сталося в Україні та в Криму, і що відбувається в Сирії», — сказала Хейлі.

Вона також не підтримала заклик Трампа створити національний реєстр для проживаючих в США мусульман, і в той же час висловила готовність співпрацювати з Москвою з питань боротьби з тероризмом.

«Нам потрібна їхня допомога в боротьбі з ІД і рядом інших загроз, спільних для всіх нас», — додала потенційний дипломат.


Немає коментарів:

Дописати коментар