неділя, 29 січня 2017 р.

«Опоблок» показав своє справжнє лице

Партія «Опозиційний блок», котра відома своєю проросійською політикою, зажадала, щоб люди, які вийшли блокувати залізничну колію, що веде на окуповані території Луганської області, припинили блокаду терористичної організації «ЛНР». Про це інформує штаб проросійської сили в парламенті України.

В «Опоблоці» шоковані тим, що організатори блокування терористів бажають продовжити свої дії і не пускати товарні потяги на окуповані території. Як написали прокремлівські депутати, «блокада — це кримінальний злочин, який погіршує і без того важке життя луганчан і шкодить енергобезпеці країни». Крім того, прикриваючись турботою про людей, «опоблоковці» стверджують, що «заграючи з радикалами, влада сама скоює злочин проти українців». У підсумку «Опозиційний блок» зажадав від уряду влаштувати нормальне життя тим, хто окупував Донбас і співпрацює з терористами і російськими головорізами.

Як заявив один з організаторів блокади і колишній комбат батальйону «Донбас» Анатолій Виногородський, ветерани АТО і добровольці налаштовані дуже рішуче — відомо про плани активістів розширити блокаду терористів Донбасу по всій лінії фронту.

Він повідомив, що на заблокованій гілці залізничної колії на даний момент знаходиться тепловоз з вагонами. У зазначеному місці розміщено намет ветеранів, де постійно чергують 20 людей, які змінюються кожну зміну. До місця блокади постійно підтягуються люди з інших областей України, при цьому першими зміцнили блокаду українські хлопці з Волинської області.

Виногородський підкреслив, що до місця блокади вже прямують хлопці з Київської та Запорізької областей. Він також заявив, що в найближчих планах розширення блокади по всій лінії фронту. При цьому журналісти нагадують, що ветерани вирішили провести акт блокади, а прокуратура почала розслідування за фактом початку блокування транспортних шляхів активістами.  

http://www.global-analityk.com/noviny/опоблок-показав-своє-справжнє-лице/

Немає коментарів:

Дописати коментар