четвер, 26 січня 2017 р.

Війна на Донбасі може швидко закінчитися: ветерани АТО заблокували у Попасній 700 вагонів з продовольством для окупантів

Здатність російсько-терористичних військ вести війну з Україною поставлено під загрозу, оскільки було припинено постачання з контрольованої території України продовольства для росіян та їхніх місцевих колаборантів.

Ветерани АТО перекрили залізницю Луганськ – Лисичанськ – Попасна на ділянці Гірське – Золоте. Зупинено 12 поїздів. Кількість заблокованих вагонів — понад 700. Таким чином на Луганщині розпочався третій етап блокади торгівлі з окупованими територіями Донеччини та Луганщини.

Блокаду в зоні АТО підтримали звичайні співробітники МВС, СБУ, прикордонної служби. Таким чином понад 700 вагонів виключено з процесу фінансування тероризму. Зараз територія ділянки, взятої в блокаду, обладнується з метою забезпечення безпеки всіх учасників даного процесу.

Додамо, що про наміри ветеранів АТО блокувати поставки продовольства і тим самим перекрити ввезення з контрольованої території вантажів на територію бойовиків в «ЛНР/ДНР» було відомо ще з середини грудня 2016 року.

У відповідь на економічну блокаду терористи з «ЛНР» уже кілька днів поспіль відбирають у луганчан, які в’їжджають в «республіку» з контрольованої території України, м’ясо, яйця, молочні продукти, м’ясну консервацію і навіть напівфабрикати.

У Держприкордонслужбі розповіли, що під мостом з боку окупантів можна побачити гори відібраних у простих громадян продуктів.

Такі дії проросійських найманців тривають близько тижня. За деякими відомостями, бойовики «ЛНР» страшно бояться, що на окуповану територію буде завезений вірус африканської чуми свиней, тому забирають у луганчан майже все продовольство, що ввозиться з контрольованої території України. Люди в паніці, їм доводиться викидати багато продуктів, куплених за набагато меншою ціною, ніж це є у окупантів. Не допомагають ніякі вмовляння, бойовики не зупиняються ні перед чим.


Немає коментарів:

Дописати коментар