субота, 21 січня 2017 р.

Нардеп: Савченко сиділа в санаторії, а не в російській в’язниці

Народний депутат Андрій Лозовий вважає, що Надія Савченко не сиділа в російській в’язниці. На його думку, російські спецслужби спеціально зробили з неї героїню.

 «Є всі підстави вважати, що Надія Савченко насправді не сиділа в тюрмі, а все це був спектакль, зрежисований у Москві. Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з неї героїню-мученицю», — заявив нардеп у Фейсбуці.

Зокрема, нардепа бентежить колір шкіри Савченко після її виходу з в’язниці. За його словами, він не схожий на колір шкіри людини, яка сиділа у в’язниці. «Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно недоотримує сонячне світло і, відповідно, вітамін Е. У результаті шкіра патологічно блідне — і проходить це досить довго», — пояснив Лозовий.
Крім того, підозри у Лозового викликала трансляція судових засідань. «Що стосується інших ув’язнених Кремля — ​​проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляцію судів над Миколою Карпюком, Стасом Клихом, Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком та іншими?», — зазначив він.

З цього нардеп робить висновок, що його колегу Савченко спеціально підготували російські спецслужби з тим, щоб та стала рупором ідей Кремля в українському парламенті. «Думаю, її тримали десь в санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цієї вистави і героїзувати Савченко в очах української та міжнародної спільноти. Тепер — продовження театральної постановки. Надія зриває маску і переконує світ в тому, що війна на Донбасі — це внутрішній конфлікт, а не російська агресія проти України. А це головна теза московської пропаганди на інформаційному фронті», — зазначає Лозовий.

Нагадаємо, що народного депутата Надію Савченко виключили зі складу Комітету з нацбезпеки і оборони. Причому, це було очікуваною подією: про те, що її колеги підуть на такий крок, заявлялося вже давно, після того, як стало відомо, що Савченко регулярно контактує з сепаратистами «Л/ДНР». Останні навіть запросили її на свою територію для проведення переговорів.



Немає коментарів:

Дописати коментар