пʼятниця, 24 лютого 2017 р.

Російські окупанти провокують кримських татар на збройний виступ

Кількість кримчан, які задумаються, чи правильно вчинили три року тому, буде збільшуватися.
Росія усіляко провокує кримських татар узяти до рук зброю. Про це в ефірі «5 каналу» в програмі «Інформаційний день» заявив адвокат Микола Полозов, який захищає інтереси багатьох російських політв’язнів, зокрема на території Криму.

«В інтересах російської влади було б краще, якби кримські татари взяли до рук зброю. І тоді можна було б розігрувати кавказький варіант», — сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи може це стати сценарієм, який радикалізує суспільство, адвокат сказав: «Я не виключаю такого, тому що кавказький варіант, коли без суду і слідства просто вбивають якихось людей, потім їх називають терористами — для російських силовиків це дуже зручно. І зараз найголовніша зброя в боротьбі кримчан, кримських татар — це мирний, ненасильницький протест. Чим більше людей російська влада намагається схопити, посадити, тим більше людей встає їх захищати. Усіх пересадити неможливо. Я це спостерігаю».

Адвокат також відзначив, що багато з тих, хто спочатку виступав з певними сепаратистськими гаслами, наразі розчаровані політикою російської влади за останні три роки. «Тому, на мою думку, з плином часу кількість людей, які задумуються, чи правильно вони вчинили три року тому, тільки буде збільшуватися», — додав Полозов.


Немає коментарів:

Дописати коментар