пʼятниця, 24 лютого 2017 р.

Імміграція румунів і болгар до Великої Британії досягла рекордного рівня

Число іммігрантів з Болгарії та Румунії до Великої Британії досягло рекордного рівня протягом трьох місяців після референдуму про Brexit.

Про це повідомляє британська Служба національної статистики, пише Novinite з посиланням на The Independent.

За цей період число прибулих з обох країн збільшилася на 19 000 осіб, досягнувши в цілому 74 000 осіб, що на думку служби є найвищим зареєстрованим значенням.

Служба попереджає, що поки що рано говорити про те, яким буде загальний вплив Brexit на міграцію. Вони також вказують на те, що в цілому імміграція в країні дещо знизилася, досягнувши 273 000 осіб на рік.

Збільшення імміграції з Болгарії та Румунії частково компенсується невеликим зниженням числа тих, хто прибуває з таких країн, як Польща, Литва і Латвія.

Згідно зі статистичними даними, до Великої Британії прибуло 65 000 громадян країн ЄС і 164 000 — з держав, які не є членами ЄС.

Велику Британію в минулому році залишили 56 000 британських підданих.

1 коментар:

  1. Дійсно цікаво читати такого рода факти.Знайомий з Румунії нещодавно оформлював дозвіл на імміграцію https://vidnazhitelstvo.com/dozvil-na-immigratsiyu/ непогано теж обізнаний в історії, до речі теж у Британію збирається

    ВідповістиВидалити