вівторок, 28 лютого 2017 р.

Тандит: найближчим часом СБУ опитає Савченко як свідка в рамках кримінального провадження

За інформацією Тандіта, Савченко зараз знаходиться на території, де діє закон.

Служба безпеки України (СБУ) має намір опитати народного депутата Надію Савченко як свідка в рамках кримінального провадження найближчим часом. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив радник глави СБУ Юрій Тандит.

«За моєю інформацією, Надія Савченко знаходиться на території, де діє закон. Думаю, вона вже готується до того, щоб вийти на роботу. Ми найближчим часом її опитаємо в рамках кримінального провадження, яке було порушено. У даному випадку вона проходить як свідок», — зазначив він.

При цьому Тандит підкреслив, що дата проведення опитування Савченко є закритою інформацією.

Крім того, Тандит підтвердив, що главі громадської організації «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану був скасований в’їзд на окуповані території. «Підтверджую цю інформацію. Йому і ще одній людині, яка знаходила разом з ним і незаконно намагалася перетнути лінію дотику, призупинили пропуск», — сказав він.

За словами Тандита, у Рубана при затриманні на лінії розмежування були вилучені спецзасоби, які він намагався застосувати проти правоохоронців. «Ведеться оперативна робота... Були забрані спецзасоби, які незаконно знаходяться у нього і які він намагався використовувати. Ми переглянули анкету, яку він заповнював як пропуск. Він нібито їхав до родичів», — уточнив він.



Немає коментарів:

Дописати коментар