вівторок, 21 лютого 2017 р.

Мінфін України повідомив, що підписання меморандуму з МВФ на фінальній стадії

У вівторок, 21 лютого, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова повідомила, що Україна і Міжнародний валютний фонд вийшли на фінальну стадію підписання меморандуму про співпрацю.

«Підписання меморандуму знаходиться на фінальній стадії», — сказала Маркарова.
Заступник міністра підкреслила, що всі принципові моменти вже узгоджені, і залишається врегулювати тільки технічні деталі.

Напередодні, 20 лютого, керівництво регіональної групи країн Міжнародного валютного фонду на чолі з Бельгією та Нідерландами призначило заступника виконавчого директора від України в МВФ, яким став Владислав Рашкован.

Раніше Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що переговори з Міжнародним валютним фондом (МВФ) вийшли на фінішну пряму і ведеться підготовка до підписання оновленого меморандуму.

Про це глава українського уряду повідомив в ході відвідування виставки «Agro Animal Show 2017», яка проходить в Києві.

«Ми фактично на завершальній стадії, закінчуємо роботу над підготовкою до підписання самого меморандуму. Як тільки робота ця буде завершена, ми скажемо», — сказав прем’єр.
Також Гройсман підкреслив, що дипломатичний документ не міститиме пункту про підвищення пенсійного віку в Україні.

Раніше, 13 лютого, директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що переговори Фонду з Україною рухаються в правильному напрямку і є всі підстави вважати, що ключовий кредитор і надалі співпрацюватиме з Україною.





Немає коментарів:

Дописати коментар