вівторок, 14 лютого 2017 р.

Після боїв під Авдіївкою росіяни відмовляються продовжувати воювати

Після боїв під Авдіївкою члени незаконних збройних формувань «ДНР» масово подають рапорти про звільнення, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«При цьому російське командування намагається вирішити проблему комплектування особовим складом передових підрозділів в т.ч. за рахунок звільнення злочинців, які перебувають у виправних колоніях, розміщених на тимчасово окупованих територіях», — йдеться в повідомленні.

Також, за даними розвідки, у військових частинах 2 АК ЗС РФ в зв’язку з незадовільними умовами проходження військової служби тривають випадки дезертирства і самовільного залишення місць несення служби.

У розшуку знаходяться 63 військовослужбовців зі складу 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ), які самовільно залишили розташування частини.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 29 січня НВФ почали штурмувати позицій ЗСУ в районі Авдіївської промзони. 5 лютого загострення ситуації в районі Авдіївки пішло на спад.
Тим часом в окупованому Донецьку заявили, що в результаті ранкового вибуху в ремонтному цеху Донецького казенного заводу хімічних виробів в Куйбишевському районі є постраждалі. Одна людина загинула. Про це повідомляє один з сепаратистських сайтів.
Подробиці події ще встановлюються, але бойовики вже звинувачують українські сили в обстрілі території заводу.

У свою чергу українська розвідка доповіла, що бойовики використовують територію колишнього заводу хімреактивів в Донецьку для здійснення обстрілів позицій сил АТО.
Нагадаємо, сьогодні вранці на заводі-базі бойовиків в Донецьку прогримів потужний вибух. Жителі практично всіх районів міста відчули ударну хвилю.

http://www.global-analityk.com/noviny/після-боїв-під-авдіївкою-росіяни-відм/

Немає коментарів:

Дописати коментар