пʼятниця, 24 лютого 2017 р.

Смерть Чуркіна може бути пов’язана з Януковичем

У Кремлі могли «прибрати» постпреда Росії в Радбезі ООН Віталія Чуркіна через озвученого ним листа Януковича з проханням до Путіна ввести війська в Україну. Таку думку оприлюднив російський політичний діяч Андрій Піонтковський.

«Я не можу не констатувати одну цікаву річ. Не встигли поховати цього нещасного Чуркіна, як звідкись витягли політичний труп Януковича. Мабуть, для того, щоб він заявив, що ніколи не звертався з проханням про введення російських військ в Україну. А саме цю тезу озвучував Чуркін. Ми прекрасно пам’ятаємо сцену, як він тримав аркуш паперу із заявою Януковича і по складах її прочитав», — сказав політолог, додавши, що «Янукович звинуватив Чуркіна в жахливій брехні, в фальсифікації найважливішого документу».

«З причиною смерті Чуркіна теж не все зрозуміло», — нагадав політолог. Піонтковський зізнався, що не є прихильником конспірологічних теорій, проте факти наштовхують на думку про те, що «присутність Чуркіна на цьому світі могла здатися Кремлю незручною, і його цілком могли прибрати». Експерт вважає, що Кремль почав грати в нову гру, сенс якої полягає в тому, що «Янукович ніколи не запрошував російські війська в Україну, що в країні «громадянська війна» і «республіки», які Кремль, скоріше за все, збирається визнати після визнання їх паспортів».



Немає коментарів:

Дописати коментар