субота, 25 лютого 2017 р.

Азербайджанські війська запобігли провокаціям вірмен на карабахському фронті

Підрозділи збройних сил Вірменії вчиняли численні провокації вздовж всієї лінії зіткнення азербайджанських та вірменських військ, повідомляє Міноборони Азербайджану.

«У ніч з 24 на 25 лютого вірменські підрозділи з метою здійснення широкомасштабних провокацій по всій лінії фронту зробили спробу проникнення на азербайджанські позиції по декількох напрямках. ЗС Азербайджану рішуче запобігли спробам вірменських диверсантів заглибитися в розташування азербайджанських військ», — йдеться в повідомленні.

Найбільш серйозні бої мали місце на Ходжавендському і Фізулінському напрямках фронту, де вірменські підрозділи спробували захопити найбільш вигідні позиції.

На даний час вірмени продовжують обстрілювати азербайджанські позиції з важкої артилерії. ЗС Азербайджану вживають відповідних заходів по вогневих точках і місцях скупчення противника, йдеться в повідомленні.

Нагірно-карабахський конфлікт виник в 1988 році через територіальні претензії Вірменії до Азербайджану. Нагірний Карабах і сім прилеглих до нього районів знаходяться під окупацією збройних сил Вірменії.

Чотири резолюції по звільненню окупованих земель Азербайджану, прийняті Радою безпеки ООН, не виконуються Вірменією.


Немає коментарів:

Дописати коментар