четвер, 23 лютого 2017 р.

Бойовики обрали нову ціль замість Авдіївки

Епіцентр бойових дій у зоні АТО за минулу добу перемістився на Світлодарську дугу, а в Авдіївці обстановка значно поліпшилась.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в четвер.

«На Донецькому напрямку вперше за кілька тижнів епіцентр бойових дій перемістився на Світлодарську дугу. Там противник випустив 37 мін та відкривав вогонь з бронетехніки та стрілецького озброєння», — сказав Мотузяник.

Він додав, що у районі Авдіївки обстановка значно поліпшилася — там учора зафіксовано лише 2 збройні провокації з боку окупантів. При цьому важке озброєння бойовиками не застосовувалося.

За словами речника АТО, на Маріупольському напрямку бойові дії тривали на ділянці Павлопіль - Широкине.

Мотузяник додав, що українські військові дали окупантам «адекватну відповідь», що дало змогу знизити активність бойових дій.

На Луганському напрямку за добу сталося 3 ворожих обстріли, зокрема 1 мінометний. Усі вони відбулися ввечері у Попаснянському районі. На ділянці фронту від російського кордону до Золотого в середу було тихо.

Тим часом серед російських «козацьких» банд в складі гібридної армії РФ на сході України спостерігається зростання числа дезертирів і тих, хто виїхав на батьківщину із зони АТО, прихопивши з собою зброю. Про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй Facebook-сторінці.

За даними агентури ГУР на тимчасово окупованій території Донбасу, з 20 лютого бойовики шукають дві групи «козаків», які зі зброєю самовільно залишили місце дислокації підрозділів.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D1%86%D1%96%D0%BB%D1%8C-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%B0%D0%B2%D0%B4/

Немає коментарів:

Дописати коментар