вівторок, 14 лютого 2017 р.

У Росії Трампа запідозрили в «русофобії» через звільнення Флінна

Глава комітету з міжнародних справ в Раді Федерації РФ Константін Косачєв назвав «параноєю» рішення адміністрації Трампа відправити чиновника у відставку.

Рішення адміністрації президента США звільнити радника з нацбезпеки Майкла Флінна через його несанкціоновані керівництвом бесіди з представниками Москви в Росії назвали «параноєю» влади США. Таку думку у себе в Facebook виклав глава комітету з міжнародних справ в Раді Федерації РФ Константін Косачєв.

«Або Трамп не знайшов необхідної самостійності і його послідовно та небезуспішно заганяють в кут, або русофобія вразила тепер вже і нову адміністрацію від верху до низу», — заявив він.

Косачєв зазначив, що Флінн хотів діалогу з Кремлем, відвідував Москву і спілкувався з послом РФ у Вашингтоні.

«Вигнати у відставку радника з нацбезпеки за контакти з російським послом (звичайна дипломатична практика) — це навіть не параноя, а щось незмірно гірше», — вважає представник російської влади.

У ніч на 14 лютого 2017 року радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку після попередження американського Мінюсту про те, що чиновник ввів в оману колег з адміністрації Трампа про тематику бесід з російським послом. У Демократичній партії заявили, що дії Флінна слід ретельно розслідувати.



Немає коментарів:

Дописати коментар