субота, 18 лютого 2017 р.

Бойовики обстріляли власні позиції на Донеччині

Бойовики обстріляли власні позиції на Донеччині: 10 загинуло, двоє дістали поранення.
Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«Мінометним розрахунком 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК здійснено обстріл передових позицій цього ж полку у районі н.п. Спартак. 16-17 лютого ц.р. Втрати в 11 окремому мотострілецькому полку від «дружнього» вогню склали вбитими — десять військовослужбовців та пораненими — два», — йдеться у повідомленні.

Також ГУР продовжує фіксувати випадки дезертирства у з’єднаннях і частинах російсько-терористичних військ. Так, 17 лютого двоє громадян РФ, які членами російських «козацьких» громадських організацій і входили до складу «7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го армійського корпусу», самовільно залишили місце служби.

У результаті обстрілу бойовиками Авдіївки снаряд потрапив в 9-поверховий будинок. Пошкоджено дві квартири на другому поверсі. Снаряди потрапили також в 14-поверховий будинок, пошкодивши квартиру на останньому поверсі та приватний будинок. Постраждалих немає.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Раніше глава ГУ Нацполіціі в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомляв, що бойовики знову почали обстріл Авдіївки.

«Бойовики почали обстріл міста. Під вогнем стара частина і центр. Вже є попадання в будівлі. Квартал Ювілейний, пожежа в житловому будинку», — написав він.




Немає коментарів:

Дописати коментар