середа, 22 лютого 2017 р.

На Світлодарській дузі з’явився спецназ ГРУ

«Можливе «полювання» на окремих військових начальників сил АТО», — повідомив Тимчук.
Одразу на кількох ділянках лінії фронту відзначена поява розвідувальних підрозділів по 20-25 осіб спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, розбитих на групи (ДРГ) по 5-6 осіб. 

Йдеться про ділянку від Старогнатівки до Докучаєвська, в районі Тельманового, навпроти Невельського, на лівому фланзі Світлодарської дуги від Троїцького до Розсадок. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Відмінно екіпіровані, дисципліновані, на передовій «працюють» наїздами, усі переміщення — в обстановці максимально можливої секретності (приховують обличчя, жодних відмінностей, один одного називають винятково позивними, а то і номерами)», — повідомив Тимчук.

Він також зазначив, що у район виконання завдань на передовій розвідники прибувають на власному автотранспорті.

При цьому з «місцевим» командуванням і бойовиками спілкуються винятково через службову необхідність, проявляють особливий інтерес до способів інфільтрації у найближчі тактичні тили українських військ (дуже ретельно і приховано вивчають передові рубежі на цілій низці ділянок), використовують для ведення розвідки широкий арсенал технічних засобів (портативні РЛС і засоби радіорозвідки).

 «За рядом ознак, ці ДРГ готують низку  «гучних» диверсій проти підрозділів ЗСУ на передньому краї і в тактичному тилу. Судячи із затребуваної командирами цих груп інформації, особливою увагою будуть користуватися КП і ПУ українських військ, склади боєприпасів і паливно-мастильні матеріали, базові табори, стоянки бойової техніки, можливе «полювання» на окремих військових начальників сил АТО», — попередив Тимчук.

 Нагадаємо, у зоні АТО бойовики продовжують в односторонньому порядку порушувати будь-які домовленості. За минулу добу загалом було зафіксовано 59 обстрілів. Одного українського військового поранено.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96%D0%B9-%D0%B4%D1%83%D0%B7%D1%96-%D0%B7%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D1%81%D1%8F-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86/

Немає коментарів:

Дописати коментар