понеділок, 20 лютого 2017 р.

Заради перемоги на виборах Меркель виганяє мігрантів з Німеччини

Нелегали в США переживають важкі часи. Не краще живеться й їхнім «товаришам по нещастю» з Німеччини. Із країни збираються видворити рекордну кількість біженців.
Про це в інтерв’ю виданню Bild am Sonntag заявив керівник адміністрації канцлера Німеччини Петер Альтмаєр.

За словами чиновника, у 2016 році Німеччина скоротила число мігрантів, яким готова надати притулок. Курс інтеграції пройдуть не всі, більшості доведеться покинути країну.
Зокрема, минулого року німецький уряд депортував понад 80 тисяч біженців.
«І найближчим часом ця цифра лише зростатиме», — додав Альтмаєр. У 2016 році у ФРН відхилили майже половину клопотань про надання притулку. Із 700 тисяч прохань задовольнили лише 400 тисяч.

Тим часом у Німеччині оголосили в розшук 284 158 біженців, яких мають потім депортувати з країни.

Про це повідомляє Deutsche Welle. Розшук проводять по лінії системи Inpol згідно з постановою про депортацію. Мігрантів шукатимуть на підставі закону про перебування на території Німеччини.

У ньому зазначається, що іноземців подають у розшук, якщо влада Німеччини не в змозі встановити їх місцезнаходження. Мігранти мають покинути межі країни.

Але частину біженців зі списку вже депортували. Крім того, поки не відома точна кількість людей, які нелегально перебувають на території Німеччини.

Громадяни Чечні, багато хто з яких є елементом російської пропагандистської мережі, озброюються фальшивими документами і під виглядом біженців приїжджають до Європи.
Про це йдеться в документальному фільмі «Холодна війна Путіна», який вийшов на екрани 8 лютого. Відзначається, що екс-працівник ФСБ, представлений під ім’ям Ігор, розповів, як Кремль відправляє своїх агентів у Європу, щоб вони злилися з мусульманською діаспорою Великої Британії, Франції і Німеччини та всіма доступними засобами вплинули на політичну ситуацію, котра зіграє на руку Росії.

Також колишній ФСБшник розповів, що особисто брав участь у процесі підготовки «липових» документів, щоб уродженці Чечні змогли просити в Європі політичного притулку. Автор картини Егмонт Кох зазначив, що особисто бачив службове посвідчення Ігоря і має докази його роботи у спецструктурах. Обличчя героя, зрозуміло, приховано, а його голос змінено.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D0%B2%D0%B8/

Немає коментарів:

Дописати коментар