субота, 11 лютого 2017 р.

Вибори у Франції можуть змінити Європейський Союз

Франція чекає на вибори, після яких буде вирішуватись доля Євросоюзу. І може стати великим сюрпризом для української влади те, що безвіз вже буде нікому видавати. Про це пише Le Monde.

Сьогодні вирішується, чи буде мати Євросоюз майбутнє і якщо буде, то яке. І вже ні для кого не секрет, що зараз активно обговорюють ідею нового об’єднання країн Європи. А посилення в Європі націоналістичних і ксенофобських партій лише сприяє цьому.

Стало очевидним, що Європі сьогодні потрібен новий проект, з більшою часткою демократичної, соціальної та екологічної складових. На тлі Німеччини Франція грає першорядну роль для початку таких змін. Тому французькі президентські вибори стануть вирішальними для майбутнього Європи.

«Європейський проект не дотримав своїх обіцянок. На даному етапі Німеччина і Франція отримує тільки суттєві витрати. Зараз вирішується чи буде майбутнє у Євросоюза. Активно обговорюється ідея нового об’єднання країн Європи. Посилення всюди в Європі націоналістичних і ксенофобських партій сприяє цьому. Можливо, це відголоски пропаганди. Але очевидно, що Європі потрібен новий проект, з більшою часткою демократичної, соціальної та екологічної складових. На тлі Німеччини Франція грає першорядну роль для початку таких змін. Тому французькі президентські вибори стануть вирішальними для майбутнього Європи», — повідомили політичні експерти у Франції.





Немає коментарів:

Дописати коментар