понеділок, 21 листопада 2016 р.

Найбільш критична ситуація з субсидіями склалася в п’яти областях, — Розенко

«Всі, хто має потребу в субсидіях, їх отримає. У нас немає ніяких лімітів, ми не вводимо ніяких обмежень», — заявив Розенко.

Найбільш критична ситуація з субсидіями склалася в п’яти областях. Про це в коментарі кореспонденту телеканалу «112 Україна» заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«В Одеській області ситуація критична. У нас по всіх районах Одеської області спостерігається повний провал. Вони перебувають у так званій червоній зоні. Ми одеситів один на один з проблемою не залишаємо. Там працюють робочі групи Міністерства соціальної політики. В цілому ситуація з субсидіями досить контрольована та спокійна... Всі, хто має потребу в субсидіях, їх отримає. У нас немає ніяких лімітів, ми не вводимо ніяких обмежень», — заявив Розенко.

Також Розенко перерахував інші регіони, де ситуація з субсидіями критична.

«Це, в першу чергу, Харківська, Дніпропетровська, Миколаївська, Херсонська області. За цим областям у нас немає стільки претензій до глав районних адміністрацій. По районах у цих областях оформлення субсидій йде нормально. Є питання там, де оформляють представники місцевих органів самоврядування, зокрема мерії... Там, де є питання до нас, де є необхідність допомогти, ми робимо все, щоб люди могли вчасно оформити субсидії», — зазначив він.

http://www.global-analityk.com/noviny/найбільш-критична-ситуація-з-субсиді/

Немає коментарів:

Дописати коментар