вівторок, 15 листопада 2016 р.

Міносвіти продовжує справу Табачника

Нижче наводимо деякі орієнтовні питання, що передбачені відомством одіозної Лілії Гриневич:

- чи готова дитина проголосувати за гея?
- чи вважаєте Ви, що Україна і Росія можуть бути однією державою?
- чи вважаєте Ви, що Україна і Росія мають спільну культуру і т.д.?

Що характерно тести чомусь розроблено російською мовою.

Вище згадана організація проводитиме відповідне опитування фактично  «з подачі» Міністерства освіти України та Одеської ОДА. Це вже не перший скандал, який пов’язаний з Лілією Гриневич.

«Непотоплюваний директор департаменту МОН 24 жовтня 2016 року розіслав листи місцевим органам управління освіти з клопотанням провести опитування серед учнів 7-11 класів. Опитувальник підготувала Академія педагогічних наук України. Звинуватити вчених цієї структури в непрофесіоналізмі не повертається язик, тому звинувачую їх у навмисних антидержавних діях. Вчені за допомогою опитувальника застосовують психологічні прийоми і маніпулюють свідомістю дітей, нав’язуючи їм думку, що Україна може бути розділена на окремі країни або думку, що Україна — це «єдина країна з Росією», — написала письменниця Лариса Ніцой.

«Спробуємо розібратись з так званим опитуванням шляхом подачі офіційних звернень до Міністерства освіти України та Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації», — зазначає керівник Одеської міської організації ВО «Свобода» Сергій Солтасюк.

http://www.global-analityk.com/noviny/міносвіти-продовжує-справу-табачник/

Немає коментарів:

Дописати коментар