вівторок, 22 листопада 2016 р.

Трамп озвучив плани на перші 100 днів роботи президентом

Обраний президент США Дональд Трамп увечері 21 листопада випустив відеозвернення. У ньому республіканець позначив деякі кроки в сферах торгівлі, безпеки, енергетики, імміграції та держрегулювання, які його адміністрація має намір зробити в перші дні президентства.

Торгівля
«Я збираюся повідомити про намір США вийти з транстихоокеанського партнерства — потенційної катастрофи для нашої країни. Замість цього ми будемо вести переговори про чесні двосторонні торгові угоди, які повернуть робочі місця і виробництво назад в Америку».

Безпека
«Я попрошу Міністерство оборони і голови комітету начальників штабів Збройних сил США розробити детальний план для захисту життєво важливої інфраструктури Сполучених Штатів від кібератак і всіх інших видів атак».

Енергетика
«Я скасую обмеження, які вбивають зайнятість. Ми розроблятимемо сланцевий газ і видобуватимемо чисте вугілля, створюючи мільйони високооплачуваних робочих місць. Це те, чого ми хочемо, то, чого ми чекаємо».

Імміграція
«Що стосується іммігрантів, я дам розпорядження, щоб Міністерство праці розслідувало всі зловживання візовими програмами, які шкодять американським працівникам».

Держрегулювання
«У держрегулюванні я маю намір встановити правило, згідно з яким при встановленні нової регулюючої норми дві старі повинні бути усунені».

Держслужба
«У рамках етичної реформи ми маємо намір ввести п’ятирічну заборону для посадових осіб виконавчої влади на лобізм після відходу з адміністрації і довічну заборону на лобізм від імені іноземних урядів».
«Це лише деякі кроки, які ми маємо намір зробити, щоб реформувати Вашингтон і відновити наш середній клас», — уклав Трамп.

Республіканець Дональд Трамп був обраний президентом США на виборах 8 листопада, він вступить на посаду 20 січня 2017 року. В даний час він зайнятий формуванням майбутньої команди.

Немає коментарів:

Дописати коментар