четвер, 17 листопада 2016 р.

Ми своїх людей розбалували: Лукашенко розповів про зарплати білорусів

Глава Білорусі вважає, що він захищав своїх людей від кривд. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що трохи розбалував громадян країни, захищаючи їх інтереси. Таку заяву він зробив в ході прес-конференції журналістам російських регіональних ЗМІ.

«Скажу відверто, ми своїх людей розбалували трохи. Народний президент, хто мене підтримував? Прості люди, перш за все, і я їм був дуже зобов’язаний, і я їх захищав, аби тільки ніхто не образив», — сказав він. «Я людям прямо кажу: розбестив вас президент трішки. Деякі часто кажуть: не заплатять зарплату — президент змусить»,— зазначив президент.

Як раніше повідомлялося, Лукашенко назвав припинити ажіотаж з приводу обрання Трампа президентом США.
Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Дональда Трампа, який переміг на президентських виборах у США, «жорстким проамериканським громадянином». Про це повідомляє «Белта».

Крім того, Лукашенко закликав припинити ажіотаж з приводу обрання Трампа президентом США і вважає його виключно «проамериканськи налаштованим». «Зараз всі ахають-охають — мовляв, не та людина прийшла в США. Та нормальна прийшла людина, та! І ще яка буде проамериканська політика. Це жорсткий проамериканський громадянин, який буде бачити Америку насамперед, і ми повинні подумати, де буде наше місце в цій політиці. Це нова людина, у нього немає ніяких зобов’язань щодо вас, ні щодо нас, він нічого не обіцяв», — заявив Лукашенко.

Крім того, Лукашенко заявив про необхідність «зміцнити свій фундамент», після чого країні буде легше розмовляти і з Америкою, і з іншими державами. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп зацікавлений у збереженні співробітництва з НАТО.

http://www.global-analityk.com/noviny/ми-своїх-людей-розбалували-лукашенко/

Немає коментарів:

Дописати коментар