субота, 26 листопада 2016 р.

Кремль готує масштабну провокацію проти України на території Білорусі

Про це народний депутат Ірина Фріз повідомила на сторінці в Facebook. На підтвердження інформації вона привела сюжет «у стилі совєтської пропаганди» на телеканалі «Зірка», що належить Міноборони РФ, про нібито підготовку Україною провокації проти Республіки Білорусь.

В сюжеті йдеться, що українська розвідка планує направити «карателів» з білоруським корінням у Мінськ з метою повалення чинного режиму в країні. «Маю інформацію, що таким чином Кремль готується до масштабної провокації проти України на території Білорусі. Саме з нею може бути пов’язана підготовка до збільшення в 5 разів обсягів залізничних перевезень МО РФ у 2017 році в напрямку Білорусі. Метою такої акції може бути ліквідація режиму Лукашенка, введення російських військ, пряме державне управління, а також безпосередній вихід ЗС РФ на східний кордон Євросоюзу, з метою підвищення політичного тиску на Європу», — написала Фріз.

Нардеп уточнила, що провокація може бути влаштована в разі участі «громадян, які брали участь у бойових діях на Донбасі на стороні бандформувань, регулярних підрозділів РФ, а також агентури в силових органах Республіки Білорусь».


Немає коментарів:

Дописати коментар