пʼятниця, 18 листопада 2016 р.

Із РФ на Донбас прибули ще 400 найманців і контрдиверсійні фахівці

Військові підрозділи «ЛДНР» дедалі частіше стають об’єктами партизанської боротьби.

До «ДНР» прибула чергова група найманців з Росії — близько 400 осіб для доукомплектування формувань армії бойовиків. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

Зазначається, що перекидання найманців здійснювалося партіями до 50 осіб.

Після прибуття і збору (2 дні) група спрямована на доукомплектування «1-ша ОМСБр» і «5-та ОМСБр».
«Це перша група з чотирьох подібних груп, які повинні прибути з РФ у розпорядження командування «1-го АК ДНР» до кінця 2016 року. Загалом, судячи з інформації з «МО ДНР», у таборах на території Росії для доукомплектування підрозділів на даний момент «підготовано до 1300 військовослужбовців для АК «Донецьк» («1-й АК ДНР»)», — повідомляє ІС.

Крім того, на Донбас з Росії прибули команди фахівців із контрдиверсійної діяльності з ФСБ РФ. «У зв’язку з тим, що «військові підрозділи ЛДНР» дедалі частіше стають об’єктами партизанської боротьби, командування російсько-терористичних військ звернулося до військового керівництва РФ з проханням про допомогу у вирішенні даної проблеми. Наразі до Донецька і Луганська, в штаби «1-го АК ДНР» і «2-го АК ЛНР», з Росії прибули команди фахівців з контрдиверсійної діяльності з ФСБ РФ (кожна до 30 осіб)», — повідомляє група ІС.

Нагадаємо, минулого тижня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зареєструвала в зоні АТО найбільшу кількість обстрілів з початку року.

Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що проросійські бойовики на Донбасі знову почали використовувати заборонені Мінськими домовленостями системи залпового вогню «Град» і самохідні артилерійські установки.

http://www.global-analityk.com/noviny/із-рф-на-донбас-прибули-ще-400-найманців-і/

Немає коментарів:

Дописати коментар