середа, 23 листопада 2016 р.

Словаччина має намір інвестувати в Україну близько 2 млн євро

Інвестор зі Словаччини має намір до 2018 року направити близько 2 млн євро у виробництво гарбузового насіння в Україні на базі агрокомпанії «Долина-Агро СК» (Дніпропетровська обл.) З перспективою експорту цього продукту в країни Європейського Союзу, повідомляється в прес-релізі компанії.

«Долина-Агро СК» буде вирощувати і експортувати гарбузове насіння в країни Європейського Союзу… У створення підприємства вже інвестовано близько 1 млн євро, а в 2017-2018 роках заплановані інвестиції складають ще 1 млн євро», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що проект розрахований на 300 га посівних площ під гарбуз з перспективою їх розширення в наступному році до 1 тис. га. У даний час на підприємстві працюють 20 осіб, а в найближчий рік буде створено ще 30 робочих місць.

У повідомленні наголошується, що словацький інвестор зміг зайти на український ринок завдяки роботі компанії Investment Service Ukraine. Це підприємство тісно співпрацює з чеськими та словацькими компаніями і спеціалізується на залученні та супроводі іноземних інвестицій.

Станом на сьогодні поставляти свою продукцію в країни ЄС можуть 266 українських підприємств, сказано в прес-релізі.

http://www.fort-europe.org/?p=962

Немає коментарів:

Дописати коментар