субота, 19 листопада 2016 р.

Тереза Мей заявила про продовження тиску на Росію

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей сьогодні заявила про те, що провела переговори з Ангелою Меркель. За словами британського прем’єра, під час переговорів з німецьким канцлером була укладена домовленість про те, що Німеччина і Велика Британія продовжать чинити тиск на Росію.

Мей підкреслила, що мова йде про різні механізми тиску, в тому числі про продовження дії антиросійських санкцій. «Велика Британія і Німеччина продовжать чинити тиск на РФ. Ми не виключаємо, що будуть введені додаткові обмеження на адресу осіб, які порушують міжнародне законодавство з прав людини», — зазначила британський прем’єр-міністр. Така заява була зроблена після переговорів з Ангелою Меркель, які напередодні пройшли в Берліні.

Нагадаємо, що вчора Барак Обама провів конференцію, на якій були присутні Тереза Мей і Ангела Меркель, а також керівники Франції, Італії та Іспанії. На конференції обговорювали питання, пов’язані з тиском на Росію, ситуаціями в Сирії і в Україні, а також з можливими наслідками виборів в Сполучених Штатах.

http://www.global-analityk.com/noviny/тереза-мей-заявила-про-продовження-ти/

Немає коментарів:

Дописати коментар