четвер, 25 серпня 2016 р.

Путін кілька місяців пропонує Обамі укласти невигідну для України угоду — The Times

Москва намагається домовитися зі Штатами по Україні до виборів нового американського президента.
Про це пише Роджер Бойз на сайті британського видання The Times. «Обамі час прокинутися і подивитися, що він створив: нову військову вісь на Близькому Сході, скріплену презирством до Вашингтону», — йдеться в статті.
Як стверджує автор, останні кілька місяців Путін сподівається укласти угоду з Обамою. Суть її в тому, що США повинні відступити від України, тоді Росія припинить «загравати» з Туреччиною. Москва впевнена, вважає автор, що Вашингтон швидше зацікавлений в утриманні Туреччини в НАТО, ніж у продовженні конфлікту через анексію Криму

У свою чергу, європейці явно більше бажають збереження міграційної угоди з Анкарою, ніж вступу України до ЄС. Кремль при цьому не виключає перемогу на президентських виборах кандидата від демократів Гілларі Клінтон, і він дуже зацікавлений в угоді з США коштом України. «Можливо, Обама не буде достатньо зацікавлений у такому компромісі, його час минає швидко. І Путін про це добре знає. Хіба не Рональд Рейган ефективно використовував невдалий період Міхаіла Горбачова, проводячи з ним діалог, що заклало основу для закінчення холодної війни?», — резюмує автор.

Тим часом пропагандистський канал «Росія 1» спіймали на явній брехні на захист Путіна. Телеканал «Росія 1» вирішив приховати від своєї аудиторії відеозапис з «прямої лінії», на якій президент РФ Владімір Путін відповів водієві, який розповів йому про проблему: «Навіщо машина, якщо немає доріг?»

24 серпня в ефірі телеканалу транслювалися дебати, присвячені інфраструктурним питанням. Кандидат в депутати Держдуми Міхаіл Касьянов навів слова Путіна як приклад ситуації, що склалася у Росії з дорожнім будівництвом. У відповідь на слова політика ведучий сказав, що не пам’ятає такої заяви президента, а після паузи в ефірі зазначив, що редактори програми в перерві пошукали таку цитату і не знайшли її.
Відеозапис з цитатою, про яку говорить Касьянов, легко знайти на Youtube. У 2014 році житель села Бельго Хабаровського краю розповів Путіну під час «прямої лінії», що він сплачує транспортний податок, хоча в його населеному пункті немає доріг, а найближча траса знаходиться в 50 кілометрах. Путін розсміявся і запитав, навіщо жителю Бельго машина, якщо там немає доріг?

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%bf%d1%83%d1%82%d1%96%d0%bd-%d0%ba%d1%96%d0%bb%d1%8c%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d1%96%d1%81%d1%8f%d1%86%d1%96%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d1%83%d1%94-%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%bc%d1%96-%d1%83/

Немає коментарів:

Дописати коментар