понеділок, 29 серпня 2016 р.

Гендиректор Укрпошти веде відкриту антидержавну діяльність

Інтернет-сайти розповсюдили інформацію про те, що генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заборонив поштовикам виконувати державний гімн на урочистому зібранні, присвяченому 25-річчю незалежності України. Він мотивував це тим, Укрпошта — комерційне підприємство, яке перебуває в процесі корпоратизації, і майбутнім інвесторам цей націоналізм навряд чи сподобається. Він також пояснив голові профспілок, що йому теж ці «понти» не потрібні і що якщо працівникам пошти так треба заспівати гімн, то вони можуть виконати його на Майдані, а заодно і поскакати там.

24 серпня увесь світ дивився військовий парад на Майдані і бачив, що на будівлі Укрпошти відсутній державний прапор України. Позаяк це одне з найбільших держпідприємств України, центральний офіс якого знаходиться в самому центрі столиці — в історичному місці, на Майдані, над ним повинен був би розвиватися величезний прапор нашої держави. Однак державного прапора на будівлі Укрпошти не було взагалі.

Цей дикий прецедент з гімном і прапором гармонійно поєднується з іноземним громадянством гендиректора Укрпошти, від якого Смілянський, в порушення Конституції України, не збирається відмовлятися. У цей ряд подій антидержавного характеру можна додати скандальний наказ Смілянського про заборону свободи слова для працівників пошти та введення на пошті цензури.

Що далі? Заборона української мови на державному підприємстві? Перший крок для цього американець Смілянський вже зробив — усі наради в Укрпошті тепер ведуться виключно мовою країни-агресора.

Усі ці антиукраїнські дії нового керівника Укрпошти добре узгоджуються з інформацією про те, що Смілянський прийшов приватизувати Укрпошту, в результаті чого її власниками повинні стати панамські офшорні інвестори. А для того щоб здійснити цей дерибан потрібно щоб колектив підприємства складався не з свідомих українців, а заляканого бидла, яке дозволить здійснювати над собою все, що завгодно — звільняти, платити мізерні зарплати, призначати над собою керівниками нездар, корупціонерів і шахраїв, яким з кишені заляканого бидла будуть платити гігантські зарплати.

Хто стоїть за Смілянського та сприяє йому в цій антидержавній діяльності дізнатися досить просто. В Інтернеті є чимало інформації про те хто і як в результаті гранично корумпованого закритого конкурсу поставив Смілянського керувати Укрпоштою. Ці люди під час Майдану були, як то кажуть, по іншу сторону барикад. І те, що зараз відбувається в Укрпошті, можна вважати їх реваншем.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%bf%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5-%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d1%83-%d0%b0/

Немає коментарів:

Дописати коментар