середа, 24 серпня 2016 р.

Російські хакери атакували New York Times

Джерело відзначило, що спецслужби Росії діють напевно — вони вдалися до кібератак на мозкові центри у Вашингтоні, включаючи і найбільші ЗМІ, щоб зібрати інформацію від неурядових американських організацій, які співпрацюють з відомими політиками США. За словами співробітника спецслужб, у багатьох журналістів є інформація про представників влади США, і вона є конфіденційною.

У самому виданні керівництво поки не дає ніяких коментарів і заявляє, що вся комп’ютерна система дуже добре захищена. Нагадаємо, що раніше російські спецслужби були звинувачені у зломі електронної пошти представників Демократичної партії США, в тому числі Гілларі Клінтон.

Народний депутат Михайло Хміль вимагає від СБУ та інших правоохоронних органів перевірити діяльність своїх колег по парламенту Дмитра Добродомова та Сергія Капліна. За словами політика, вони можуть співпрацювати з Кремлем.

Інформація про це з’явилася після того, як українські хакери зламали листування між представниками бойовиків Донбасу і деякими журналістами українських телеканалів. Як випливає з цих листів, виборчу кампанію Добродомову і Капліну допомагали проводити російські політтехнологи і журналісти. Цей факт вже публічно підтвердив депутат Добродомов, заявивши про те, що дані персонажі, частина яких вислана з країни, запропонували меншу ціну за свої послуги.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d1%80%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b9%d1%81%d1%8c%d0%ba%d1%96-%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b8-new-york-times/

Немає коментарів:

Дописати коментар