четвер, 25 серпня 2016 р.

Казанський розповів, яку стратегію використовує Путін для повзучої окупації України

На думку блогера Дениса Казанського, радник президента РФ Сєргєй Глазьєв одного разу проговорився: «Ми ж не можемо силою все робити. Ми ж використовуємо силу тільки для підтримки народу, не більше того. А якщо народу немає, то яка там може бути підтримка?». Росія не може просто взяти і ввести війська «по бєспрєдєлу». Для того, щоб діяти в Україні, Росії потрібне якесь прикриття, тобто «п’ята колона», — зазначає блогер.

Казанський переконаний, війська Путіна могли з’явитися тільки там, де їм було б на кого спертися. Тільки там, де грунт для цього змогла б підготувати «п’ята колона», що складається з українських громадян і місцевих активістів.

У кінцевому підсумку так і сталося. Переконавшись в тому, що «народу немає» Росія не пішла в Харків, не пішла в Одесу. Не кажучи вже про інші міста, на зразок Запоріжжя, де проросійські сили виявилися вкрай інертними та слабкими. Російські військові, диверсанти і бойовики з’явилися тільки в тих районах, де про підтримку «добре попросили», де можна було розраховувати на велику залученість місцевого населення у воєнні дії. Цей факт дуже важливий для розуміння ролі російських агентів впливу в організації кровопролиття.

«Ввічливі люди» і диверсанти Стрєлкова ніколи б не з’явилися там, де місцеве населення могло б чинити їм опір. Там, де не було б масовки, яка блокує танки противника. Українцям слід пам’ятати про це і робити відповідні висновки. Чим більш вільно в вашому місті почуваються політики, які симпатизують Росії (як, наприклад, одеський Труханов – Глобал Аналітик), тим більша ймовірність того, що в ваш будинок одного разу прилетить снаряд, а ваша машина буде вилучена місцевими «антифашистами», резюмував блогер.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%96%d0%b2-%d1%8f%d0%ba%d1%83-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%b3%d1%96%d1%8e-%d0%b2%d0%b8/

Немає коментарів:

Дописати коментар