четвер, 18 серпня 2016 р.

Меркель не погоджується з думкою, що причиною тероризму в Німеччині стали біженці

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що теракти в країні могли готувати підготовлені в Ісламській Державі німці, а не звичайні біженці. За її словами, вимушені переселенці не привозили з собою тероризм, а іслам залишається частиною країни доти, доки не порушує конституцію.

«Ми ясно дали зрозуміти, що іслам, який діє на основі конституції є частиною Німеччини», — наголосила вона. Своєю чергою, Меркель зазначила, що багато людей навпаки їздили з Німеччини в Сирію, аби пройти підготовку з радикальними ісламістами. І саме вони могли докласти зусиль до терактів, які прокотилися Німеччиною.
Тим часом у Німеччині біженцям хочуть збільшити робочі місця у провідних компаніях країни.

Серед можливих концернів — Volkswagen, Siemens та Opel. Канцлер Німеччини Анґела Меркель хоче, аби великі компанії країни пропонували більше робочих місць для біженців, повідомляє Deutsche Welle. Її зустріч з керівниками низки концернів має відбутися 14 вересня. Таким чином, Федеральний уряд Німеччини хоче посилити роль німецького бізнесу в інтеграції біженців у ринок праці. Меркель прагне, аби біженцям пропонували більше місць для роботи та проходження практики.

Під час розмови, у якій візьмуть участь такі компанії, як Siemens, Evonik, Opel, Volkswagen та RWE, обговорять вже існуючі програми для біженців та нададуть звітність.

У Німеччині біженці з Сирії та Лівану влаштували бійку в офісі Федерального відомства з питань міграції. Про це пише Rheinische Post, яка посилається на поліцію. У бійці в залі очікування брали участь вісім осіб у віці від 14 до 37 років, в тому числі одна жінка. П’ятеро людей доставлено до лікарні з легкими травмами. Співробітники правоохоронних органів затримали трьох зловмисників, але пізніше їх відпустили. Що стало причиною бійки, не повідомляється.

Нагадаємо, що раніше в німецькому місті Цирндорф, розташованому в Баварії, стався вибух. За інформацією видання, вибухнула валіза, в якій знаходився балончик з аерозолем. Її залишили біля управління у справах мігрантів.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%bb%d1%8c-%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b6%d1%83%d1%94%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-%d0%b7-%d0%b4%d1%83%d0%bc%d0%ba%d0%be%d1%8e-%d1%89%d0%be-%d0%bf%d1%80/

Немає коментарів:

Дописати коментар